Lap Dance – Review

Lap Dance Auteur Anastasios Grigoriadis, Panagiotis Tsirogiannis
Uitgever Artipia Games
Aantal spelers 2 tot 4
Spelduur 45 minuten
Jaar van uitgave 2014
Prijs 29.20€
Recensie door Vandenbogaerde Fabrice
Score 1.0/10
Links Artipia Games
   

IMPRESSIE

in de doos
Spelmateriaal
spelmateriaal
Start bij 2 spelers
start bij 2 spelers
Punten scoren
punten scoren

OORDEEL

Party Games bestaan er in alle maten en gewichten maar het doel blijft altijd gelijk: spelers een leuke, aangename avond bezorgen. Lap Dance zet vanwege het thema en het mooie artwork een eerste stap in de goede richting. Daarna wordt de versnellingspook ‘in achteruit’ gezet en wordt het gaspedaal bovendien stevig ingedrukt.
De spelregels doornemen, het spel klaarleggen en uitleggen doet reeds vermoeden dat Lap Dance niet aan ons gevoel voor vermaak zal beantwoorden. Ik heb de ondruk dat dit spel met haken en ogen aan elkaar hangt en verveel mij te pletter terwijl ik op mijn beurt wacht. Interactie, wat bij een party game toch wel van essentieel belang is, beperkt zich tot het doorgeven van de dobbelstenen en het sporadisch blokkeren van een ‘stafkaart’. Zelfs mijn eigen beurt, verveelt me. Het uitzoeken van gepaste symbolen is tijdrovend en eigenlijk helemaal niet leuk.
Het lijkt alsof de makers dit ook doorhadden en daarom een extraatje hebben toegevoegd. Ze hebben hun exploot dan maar meteen’Fun Rules’ genoemd. Zo kan je tijdens een ronde spreken alsof je dronken bent, lachen na elke worp van de dobbelstenen of slechts 1 hand gebruiken tijdens de voorbereiding van een ronde.
lapdance kaarten
Mijn excuses als ik hier niet de 3 beste grappen geselecteerd heb. Alleen het gezicht van Claude, die Lap Dance heeft gekocht, kon een kleine glimlach op onze lippen toveren. Leedvermaak, heet dat dan.
Bij Lap Dance vroegen we ons af of we dit tot het einde zouden uitspelen en dat is toch al een tijdje geleden.

Maart 2015

Over Fabrice

Oprichter van Spellenclub13.be en heeft heel wat recensies en reviews op zijn naam staan.

Alle berichten door Fabrice →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *